Over ons

MM EventsContact

MM, van Matijs en Marlies

MM Events is voor Marlies en Matijs een droom die werkelijkheid werd. Beide zijn ze gepassioneerd door alles wat bij evenementen komt kijken. In dit project komen hun talenten volledig naar voren.

Ze vullen elkaar perfect aan. Samen gaan zij voor een onvergetelijke ervaring voor hun cliënten.

Matijs

Dit is voor mij een geslaagd evenement:

“Als we de wensen van de gastheer en gastvrouw kunnen overbrengen naar het feest, dan is een evenement voor mij geslaagd. En ik begeleid hen daar graag in, in de hele aanloop van hun evenement. Want de leukste feesten zijn die die op het lijf geschreven staan van de klant.

Daarbij zijn mijn belangrijkste taken dat alle materialen en leveranciers op de juiste plaats zijn op het juiste moment. Ik regel de medewerkers en zorg dat de offerte feilloos kan uitgevoerd worden. 

Een van onze andere belangrijke troeven is dat we de touwtjes zelf in handen nemen, ook op de dag zelf. Wij hebben het hele feest mee uitgewerkt en weten tot in de puntjes wat de feestvierder wil. Wij zijn en blijven het eerste aanspreekpunt voor de klant, zodat zij gerust kunnen genieten.

Ik ben pas helemaal tevreden als iedereen; gastheer/gastvrouw, hun gasten, onze medewerkers en leveranciers en (uiteraard) ikzelf, op het einde met een brede glimlach naar huis gaat.”

Beste eigenschappen:

Efficientie – Communicatie

Marlies

Dit is voor mij een geslaagd evenement:

“Een evenement is voor mij pas echt geslaagd als je als gastheer/ gastvrouw zelf ook kan genieten van het feest. En ja, daarvoor zijn wij er, en dat maakt de job net zo dankbaar!

Zelf wil ik op een evenement graag zien dat alles op elkaar is afgestemd: dat de lay-out van de uitnodiging dezelfde is als op het menu en welkomsbord, dat de strikjes van het personeel en de uitbelichting van de ruimte afgestemd worden op het thema, maar vooral dat het gelinkt is aan je persoonlijkheid. Kortweg, een rode draad die jouw feest uniek maakt.

Oohja, en lekker eten, dat hoort er gewoon bij! Of het nu een diner van topniveau is of een echte goede foodtruck, ook hier is het gewoon  belangrijk dat het bij jou als persoon past.”

Beste eigenschappen:

Creativiteit – Rust uitstralen

Matijs Marlies Projects bvba | info@mmevents.be | +32 484 82 60 82