MM Styling

MM EventsContact

Styling op maat

Wil je iets speciaals maken van de aankleding op je feest maar heb je geen inspiratie? Of heb je een bepaalde stijl of thema voor ogen, maar weet je niet hoe je dit in de praktijk kan omzetten?

Wij kunnen jou hierbij helpen!

We zitten graag eens samen voor een kennismakingsgesprek, waarin alle ideeën en wensen aan bod komen. Heb je zelf al een inspirerend Pinterest album en wil je van ons graag weten wat er mogelijk is, en voor welk budget? Heb je een algemeen beeld in je hoofd en wil je van ons graag meer ideeën. Of heb je nog geen idee, ook dan kan je gewoon bij ons ten rade komen.

Wij bekijken de praktische kant van de zaak en werken een voorstel uit aan de hand van een moodboard. Hierin proberen we ook out of the box te denken. Aankleding gaat verder dan enkel de tafeldecoratie: Het totaalplaatje moet kloppen, van de locatie of tent waar je feest doorgaat, de tafel en de stoel, tot het kleinste theelichthoudertje, bedankje of bloempje. Alles moet op elkaar afgestemd zijn.

Wij willen jou het WOW-gevoel geven!

Hierbij houden we rekening met jouw input en budget. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk, en een grote meerwaarde, om de aankleding zo persoonlijk mogelijk te maken en om hier je eigenheid in te leggen.

 

Volledige organisatie van jouw feest?

Stel jouw feest zelf samen!

Matijs Marlies Projects bvba | info@mmevents.be | +32 484 82 60 82